Baseball Coaching øvelser: hvordan du kan overvinne en frykt for baseball


Vær aldri sjenert hvis du er redd for baseball. Du er ikke alene, og det er et baseballproblem som mange har og noen ikke vil innrømme.
Jeg ønsker inderlig å prøve å hjelpe deg eller spilleren du trener.

Først av alt, vær klar over at hvis du er redd for baseball, er du ikke alene. Tvert imot er sant.

Er det en slik ting som god egoisme?

Du har kanskje blitt truffet av en Pitch, og kan ha vært en veldig smertefull opplevelse og gitt deg et veldig ubehagelig minne. Det å bli truffet av en toneangivende ball kan være direkte nedslående og skremmende, og du har all rett i verden til å være redd. Jeg har sett hele ballen i Park bli stille, irritere alle tilstedeværende. Plutselig var det ingen som bryr seg om poengsummen eller hvilket lag spilleren var på.

Hvis du har en ødeleggende opplevelse som dette, vil det ta tid før du har frykt for å falme. Den beste medisinen i verden er mange, mange av flaggermus. Jo flere flaggermus du har uten å gå gjennom smertefulle opplevelser, dette er igjen den beste medisinen, og du bør kunne få frykten din under mye bedre kontroll.

Baseballtreningstreninger som skal hjelpe:

  1. Åpne holdningen din og vri hodet mer mot muggen. Det virker litt ironisk å anbefale å snu mer mot muggen hvis du allerede har frykt for baseball. Men det som skjer er at du vil se ballen mye bedre. Og bare det å se ballen bedre vil gi deg langt større tillit til at du kan komme deg ut av banen hvis du må.
  2. Forsikre deg om at fremre skulder og underarm ikke er for høye, slik at du har en fantastisk utsikt over baseball.
  3. Spesielt med unge spillere, slå til dem med tennis- eller plastkuler og kaster ballen av og til rett mot dem. Dette er en av de beste treningene for baseballtrening som kan brukes til å hjelpe en spiller, spesielt yngre.
  4. og husk den tryggeste måten å komme deg ut av fra banen. Hvorfor begynner noen trenere å lære andre baseballspillere å treffe tips før jeg underviser i dette er fortsatt et mysterium for meg. Skyv haken mot brystet, bøy i midjen og ta en fjerdedel til svingen. Dette vil beskytte hodet og ansiktet, brystet, magen og lysken. Du er mye flinkere til å bli truffet på toppen, midten eller bunnen av ryggen eller bakenden enn å få en hit foran på kroppen din.

Jeg ønsker deg lykke til og husk at du ikke er alene, så ikke vær for frekk mot deg selv.

PS! da jeg var 13 år gammel, ble jeg rammet av tonehøyde fra en 15 år gammel flammekaster. Denne personen Sal, er to år eldre enn meg og kaster veldig hardt. Jeg var en høyre hitter og feltet fanget meg på innsiden av høyre overarm. Et veldig følsomt område og tro meg, det gjør vondt. Du kan faktisk se spor etter mange sting baseball på armen min. Noen små linjer er veldig nær hverandre. (Selv moren min husker dem fremdeles.) Jeg var redd for baseball i noen tid etter det, men etter hvert ble ting bedre. Endelig. Trenger tid.