Stor London pub for å se Six Nations of Rugby 2011


Spenningen bygger når vi nærmer oss begynnelsen av 6 Nations Nations Championship mellom 2011, England, Frankrike, Irland, Wales og Skottland. Dette vil helt sikkert bli en interessant Rugby-kamp som forberedelse til verdensmesterskapet i 2011.

England lekte seg til EM

Six Nations Championship er en av de mest spennende Rugby-konkurransene i den årlige Rugby-kalenderen, og vil gå flere måter å vise frem de beste lagene på den nordlige halvkule som vil utfordre New Zealand i verdensmesterskapet deres i oktober. For de av oss i London som ønsker å fange all action live, er det ikke noe bedre sted å se det (annet enn Twickenham) enn i en av Londons mange store Rugby-puber som vil inneholde seks nasjoner på storskjerm.

Forsikre deg om at du er et skritt foran publikum ved å finne ut hvor du kan se de seks landene i 2011 i London ved å lese gjennom en guide fra de beste Rugby-pubene i London.

NENT Group sikrer seg nordiske rettigheter til Rugby

En personlig favoritt pub å se Rugby i London er The Roxy on London Bridge. Når du går forbi denne baren, kan du kanskje savne den fordi den nesten ser ut som en kontorinngang, men når du først er inne i deg vil du bli imponert over den livlige atmosfæren, det imøtekommende barpersonalet og en stor skjerm å se seks land i. Noe av det beste er mengden på The Roxy fordi det er så mange blandede Rugby-fans at du kan jobbe hardt og heie på laget ditt med mye lidenskap og konkurranse, fordi det er fans fra alle land som er representert i denne Rugby Bar. En annen god Rugby-pub i London er puben The Clapham North. Denne fantastiske Gastro-puben i nordenden av Clapham High Street er fantastisk for å se Rugby seks land i London, og har mange prikkede skjermer i hele puben for å sikre at du ikke går glipp av noe av handlingen. Maten er deilig, og det er et godt utvalg av øl på trykk, og du får vanligvis et lidenskapelig og overfylt publikum!

Så hvilken pub er de seks landene nord for London River? Shaftesbury på vestenden vil være et annet flott sted å se 2011 6 land på en pub i London. Dette er en spesiell sportspub med store skjermer, store lyder, så du ikke vil gå glipp av noe enten du står i kø i baren eller på toalettet! For de av dere som liker å eksperimentere, hva med en seks-lands 2011 opplevelse i London? Ta en titt på himmeldekningen i 3D i fangehullet på Kick Bar på Shoreditch, hvor du vil føle at du tar hver eneste hit og gjør hver takling! Å se seks land Rugby på denne baren vil du huske!

Selvfølgelig vil du vurdere The Three Kings i West Kensington som en stor pub for å se 6 land i London. Dette er den viktigste pubsporten i London og er kjent for sportsinteresserte i London, og forventer at en kø skal komme inn før du sparker, men det blir mye sang, dans lykkelig og en god atmosfære for spillet! Dette er en av de beste Rugby-pubene i London.

sikre deg om at du fanger all action på noen av Londons beste puber for å se på sekMin siste anbefaling for den beste puben å se seks land i 2011 er The Walmer Castle i Notting Hill. Dette er en varm og koselig pub som serverer deilig mat og øl og vil være mer en intim seeropplevelse der du kanskje har en sjanse til å få plass! Uansett hvor du velger å ha seks store land i 2011!